Pastry Executive Education

DSC5077

L’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona inicia el curs acadèmic 2020-2021 amb una nova oferta educativa: la Pastry Executive Education.

Es tracta d’una sèrie de cursos monogràfics (Els Intenational Open Weeks) i uns Màsters d’alt nivell, amb un professorat de reconegut prestigi, i adreçat a professionals en actiu que vulguin aprofundir en algunes de les matèries com el Panettone, les masses fermentades o bé, vulguin especialitzar-se en àrees com el màrketing gastronòmic.

Poseu consultar tota aquesta oferta al web: www.escoladepastisseria.cat

No obstant, si voleu conèixer de primera mà els continguts de cada curs, els seus objectius, metodologia, etc…us convidem a assistir a la jornada de portes obertes virtual que tindrà lloc el proper dimecres dia 9 de setembre, a les 18 hores. Per fer-ho, podeu sol.licitar la vostra assistència al següent link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/2315992001525/WN_T51A0GX_RyyIZQ_9X0docA

setembre 4th, 2020 per