Et convidem a la presentació del bean to bar del Museu de la Xocolata

BEAN to BAR

A les instal·lacions del Museu de la Xocolata, Olivier Fernández, director de l’Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona, ha creat un espai en el que elaborar xocolata de forma totalment artesana. Es tracta d’un bean to bar, un espai dedicat a l’elaboració de la xocolata de principi a fi.

Partint amb sis cacaus diferents, procedents de sis països productors es treballa una xocolata sense sucres i d’alta qualitat. Et convidem a conèixer com funciona un bean to bar, així com a endinsar-te a les peculiaritats de cacaus i xocolates a través d’un tast i les explicacions del propi Olivier Fernández, promotor d’aquesta iniciativa pionera a Catalunya.

Dia: dimarts, 17 de desembre

Hora: a les 19:00h

Lloc: Museu de la Xocolata
Carrer del Comerç, 36, 08003 Barcelona

Us hi esperem!
Gràcies.

desembre 12th, 2019 per