La Gran Gala de la Pastisseria

galagremi (1)

El Gremi de Pastisseria de Barcelona ha decidit reformular la trobada anual – que data de 1928 –  de la Gran Gala de la Pastisseria, que se celebrarà el diumenge 2 de Juny a la Fundació Joan Miró i acollirà la tradicional entrega dels guardons anuals, els quals daten de l’any 1968.

I és que el món de la pastisseria catalana va prendre consciència col·lectiva ja fa cent divuit anys, quan va ser inagurat en el 1901 el Gremi de Pastisseria de Barcelona, que encapçala des d’aleshores aquest sector. Tot i que la festa anual data de 1928 i els Premis de 1968, serà en aquesta edició quan canvïin de format i concepte, apropant-se al moment actual de la societat. 

En aquest sentit, l’esdeveniment s’eleva conceptualment i físicament fins a pujar a Montjuïc per entregar els guardons. A part dels imprescindibles reconeixements a la Pastisseria agremiada més antiga, al Mestre Pastisser, a la Trajectòria professional i a la millor Pastisseria 2019, aquest any el Gremi atorgarà els Premis Innovador, Emprenedor, Millor Professional / Presencia en Xarxes Socials i Millor Pastisseria en Xarxes socials, sense oblidar el guardó al Personatge més dolç 2019, que l’any passat va rebre el periodista Ricard Ustrell. 

La festa, oberta a tothom i no tan sols als agremiats, serà conduïda per la periodista Agnès Marqués i tindrà lloc en els diferents espais de la Fundació Joan Miró. Després de l’entrega de premis a l’auditori, els assitents sortiran al Pati de l’Olivera, al nord de l’edifici, on se servirà un còctel. 

Més informaciò a http://pastisseria.cat/galapastisseria/

maig 23rd, 2019 per