Farines Ylla 1878, sempre al costat del Gremi de Pastisseria

2018-ylla1878-1354 (1)

Mirar pels artesans, voler que progressin i donar-los totes les eines perquè puguin desenvolupar el seu talent al màxim nivell, aquestes són tasques compartides entre el Gremi de Pastisseria i la nostra empresa, Farines Ylla. Per això un any més recolzem el Gremi de Pastisseria.

A Farines Ylla 1878 fa 140 anys que treballem al costat dels artesans per proporcionar-los les millors farines, però també per recolzar-los en temes de formació, nous productes i receptes, i sobretot per intentar resoldre qualsevol problema que tinguin.

Destacar que en la última etapa hem desenvolupat dos productes específics per pastissers: la farina Brioix un preparat al 100% amb una base de farina de blat per l’elaboració de brioix i coques de brioix i la farina Or Blanc, una farina totalment natural sense additius feta de blats de gran força pensada per fer Panettones i Pandoros.

Pots coneixe’ns una mica millor aquí

http://www.ylla1878.com

gener 28th, 2019 per