Nadal del Curs 2018/19 a BarcelonaResident

Sin título-1
Com cada any, la residència es va decorar amb motius nadalencs, i alguns residents varen col·laborar en la decoració, tant a la recepció, escales, sala d’estar, sala d’estudi i cuina. Aprofitant que encara no havien començat a marxar, vàrem celebrar una festa amb els residents, amb un picapica i una rifa, en la que vàrem sortejar entre els residents assistents, un pernil, un lot de nadal i xocolates.
Un cop acabades i passades les vacances de Nadal, els residents han anat arribant, en gran part, pel cap de setmana de reis. Actualment ja han arribat tots, i tenim a principis de gener un bon grapat de cares noves! Els residents nous, majoritàriament d’Estats Units, cada cop es van integrant més als altres residents, i es que son un grup molt obert, i ja estan fent quedades tots plegats.
Alguns dels residents, al tornar de Nadal ens han preguntat per la sala d’estar, i es que ja no es la mateixa! Els residents al veure-ho es varen quedar sorpresos, i és normal, haviem posat sofàs nous a la sala d’estudi, , jugant amb tons i colors buscant un toc d’elegància i una major comoditat per a tots.
gener 21st, 2019 per