Presentació del llibre “Historia del Chocolate” al MX

present-choco-bcn

El Museu de la Xocolata va acollir elpassat 29 de novembre la presentació del llibre Historia del chocolate (Editorial Pensódromo, 2018) de Nikita Harwich, historiador i economista franco-veneçolà.

El Dr. Harwich natural de Veneçuela, graduat en l’Ecole Pratique des Hautes Etudes de París i professor d’Història d’Amèrica Llatina en la Universitat de Rouen. És membre del Antony’s College a la Universitat d’Oxford i del Consell Editorial de la Revista de Indias (CSIC, Madrid) des de 1994. Des de 2002, és professor en la Universitat Paris Ouest Nanterre La Défense. La seva investigació es centra en la història econòmica d’Amèrica Llatina, la historiografia llatinoamericana i l’ensenyament de la història en els països andins. Va escriure un estudi sobre els primers llibres d’història veneçolans i també va  treballar en la història del comerç de productes bàsics i, especialment, en la història de la xocolata, al que ha dedicat la seva obra  Histoire du Chocolat.

desembre 17th, 2018 per