Codorniu col·labora un any més amb el Gremi de Pastisseria

CODORNÍU, DES DE 1551

Codorníu és la història del celler més antic d’Espanya, els orígens del qual es remunten a l’any 1551. És la història de 18 generacions d’una mateixa família de viticultors i enòlegs, de les seves conviccions, de la capacitat creativa i innovadora i de l’esforç per millorar dia a dia. Motivat per la passió per la terra i els seus fruits, l’any 1872, Josep Raventós Fatjó elabora la primera ampolla de cava en aplicar el mètode tradicional a la combinació de les varietats del Penedès.

Des d’aquella primera innovació, Codorníu ha desenvolupat una gamma completa de vins i caves al seu emblemàtic celler de Sant Sadurní d’Anoia, construït pel deixeble de Gaudí Josep Puig i Cadafalch i considerat la Catedral del Cava. Símbol clau del modernisme català, Codorníu és el reflex de la història, tradició, passió, innovació i saber fer d’una empresa familiar amb més de 450 anys d’història.

Visita’ns en el lloc web:

http://www.codorniuraventos.com/es

febrer 8th, 2018 per