Nadal 2017 a BarcelonaResident

Microsoft Word - PASTIS NADAL 2017.docx

Un cop acabades les vacances de Nadal, els residents han anat tornant de casa i poc a poc s’han tornat a instal·lar a Barcelona.
Com hem anat fent altres anys, hem tornat a decorar la residència amb motius nadalencs i inclús alguns residents es van oferir per col·laborar, aconseguint l’objectiu que ens proposàvem, crear un ambient familiar fent de la residència com una segona casa.
Com ja vàrem fer l’any passat, hem tornat a fer una rifa de Nadal amb èxit. La rifa va consistir en dos sortejos nadalencs en els que els residents hi varen assistir amb molta expectació. Aprofitant l’esdeveniment, el director va felicitar les festes a tots els residents abans de tancar per vacances i vam poder gaudir tots de l’excel·lent cava i torrons que ens va oferir l’Escola de Pastisseria del Gremi.

gener 24th, 2018 per