BR inicia el curs 2017-18

Sin título-1

Tal i com vàrem fer l’any passat, hem esperat a finals de setembre perquè arribessin tots els residents, i així, poder preparar una reunió de benvinguda per començar el nou curs amb bon peu, presentant-nos tant residents com recepcionistes perquè tots ens coneguem una mica millor. També parlem de les principals normes més importants i explicant-los les facilitats i altres convenis que tenien al estar amb nosaltres a BR.

Un cop acabada la reunió i la sessió de preguntes prèvia, vàrem fer un còctel de benvinguda en motiu a l’arribada dels nous residents i en agraïment a la confiança mostrada a BarcelonaResident i hem vist que en menys d’un mes ja es coneixen gairebé tots entre ells. Els residents també varen aprofitar per felicitar a la Maria que aquell mateix dia feia 18 anys.

Aquest curs sembla prometedor, i és que molts dels primers residents en arribar a la residència varen tenir l’idea d’apuntar els seus números de mòbil a la pissarra magnètica de la zona d’estudi amb la finalitat de fer un grup de WhatsApp, i en menys d’un mes ja han anat a sopar tots junts fora de la residència, han anat a prendre alguna cosa, han sortit de festa, han vist pel·lícules a la zona comuna, han jugat al futbolí i al billar i s’han apuntat uns quants al gimnàs.

octubre 5th, 2017 per