Exposició Jewels & Chocolate

Poster MXLL
En el marc de la 9na edició de JOYA Barcelona Art Jewellery Fair i amb la voluntat de vincular la joieria artística amb el tema principal d’aquest any “la gastronomía”, presentem el projecte “Jewels & Chocolate” comissariat per Leo Caballero i Amador Bertomeu de Klimt02.
L’exposició s’ubicarà al Museu del Xocolata de Barcelona, del 20 de setembre al 31 d’octubre, on podrem apreciar un diàleg artístic entre 11 joiers i 5 mestres pastissers d’alt nivell.
“Jewels & Chocolate” es la unió de dues disciplines artístiques, en la que s’ha demanat als joiers que dissenyin y construeixin un motlle únic per poder ser utilitzat per el Master Chocolatier com a base formal i conceptual per crear una xocolata amb ingredients especials i a la vegada aquest motlle serà utilitzat pel joier per crear la peça de joieria artística.
JOYA ha esdevingut una plataforma de negocis entre els artistes i galeries, coleccionistes privats i l’èlit cultural, amb un programa complert d’events, exposicions, conferències, i amb suport d’importants publicacions i mitjans de comunicació on i off line.
Jewels & Chocolate
Museu del Xocolata (Carrer del Comerç 36, 08003 Barcelona)
Dates: 20 de Setembre al 31 d’Octubre de 2017
Inauguració: 02 d’Octubre de 2017
Comissariat per KLIMT02
Organitzat per JOYA Barcelona Art Jewellery Fair
2017
setembre 7th, 2017 per