Expo Nadal 2017: els propers 2, 3 i 4 d’octubre de 2017 es celebrarà una nova edició de la fira d’Expo Nadal

imatge
Els dies 2, 3 i 4 d’octubre de 2017 es celebrarà una nova edició de la tradicional fira Expo Nadal a les instal·lacions de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Aquest any s’han preparat noves activitats de disseny i creativitat, d’elaboració i de negoci i d’empresa, tot pensat perquè tots els pastissers en puguin gaudir. A més de les activitats, disposem de l’espai firal en el qual les empreses del sector presentaran les seves innovacions i on podreu encarregar tot el que necessiteu per les vostres pastisseries. L’ Expo Nadal és la MOSTRA DE LA PASTISSERIA per excel·lència: la trobada més dolça de l’any! Vine, passeja, escolta, participa, aprèn, comparteix experiències i, sobretot, gaudeix. No t’ho deixis perdre. T’hi esperem!

web_Gremi _ Programa Expo 2017_cat

web_Gremi _ Programa Expo 2017_cast

 

agost 7th, 2017 per