Comiat curs 2016/17 a Barcelona Resident

Imagen 1

El passat mes de juny vàrem finalitzar el curs 2016/17 amb la satisfacció de que tots els residents han aprovat el curs sense complicacions. Després de quatre anys en funcionament, hem pogut gaudir per primera vegada de 3 residents que han estat amb nosaltres els 4 anys de la seva carrera, i ho vàrem celebrar al SolBRàrium homenatjant als nostres residents més veterans i obsequiant-los amb un diploma i unes amenities cortesia del Museu de la Xocolata.

Tanmateix al acabar el curs 2016/17, el mateix 1 de juliol vàrem tenir una entrada de 35 estudiants provinents de l’Estat de Geòrgia, situat als Estats Units d’Amèrica durant 5 setmanes. Per tal que tots es sentin com a casa i no es desorientin, els hem obsequiat amb mapes de Barcelona, mapes del Metro de Barcelona, xocolatines, endolls convertidors Americà – Europeu i recomanacions de bars/restaurants entre d’altres. Actualment estudien al matí diferents cursos com dret, estilisme o idiomes entre altres, i aprofiten les tardes per fer turisme per Barcelona, i durant els caps de setmana fan visites a altres ciutats, per ara ja han anat a València i a Pamplona.

juliol 13th, 2017 per