CLOENDA CURS 2016/17

Fotos 2 aparadors
El 29 de juny es va celebrar la cloenda del curs amb la presència de les cases comercials col·laboradores de l’Escola (Sosa Ingredients, Silikomart, Dobla, ICAM, Valrhona, Belcolade, Ricart i Painbrot) i es van entregar els premis i beques als alumnes amb millors notes.
Enguany el premi al millor aparador és per Daniel Álvarez del grup A i David Pérez Blaya del Grup B, amb dos beques per fer un stage al Culinary Institute of America de Nova York que atorga Ricart Degré. El millor semifred de TGS va ser el de l’alumne Martí Tomás, que farà un stage a Le Méridien Hotel de Dubai i que publicarà la seva recepta a la revista Dulcypas.
L’alumne Daniel Álvarez també va ser escollit pel representant de Belcolade, Josep Ramon Cuadras, com el Millor Bombó dels Aparadors; acompanyat en un segon lloc i tercer, el David Pérez i la Bàrbara Ferré.
El premi a la Millor Decoració de Xocolata va ser també per el Daniel Álvarez, que farà un stage a les instal·lacions de Dobla a Amsterdam i en segon lloc, per l’Àlix Oliva, que el farà a Vietnam.
Els altres alumnes destacats són:
1r Curs
Millor Memòria de Salat: SAUL CONTRERAS
Millor Memòria de Pastisseria: ADRIANA PANTIC
Millor Alumne de 1r curs: BELEN FERNÁNDEZ (50% beca)
2n Curs
Millor Memòria de Salat i de Pastisseria: ELENA SANS
Millor Alumne de 2n curs: SEBASTIAN RUMANEZCO (50% beca)
3r Curs
Guanyadora de les 3 categories (memòries i millor alumna): CRISTINA PUIG amb una beca del 100% per fer TGS i un sopar al Pez Vela, regal d’Evaristo Triano.
juliol 11th, 2017 per