BarcelonaResident, preparant el fi de curs escolar i la benvinguda a nous residents

MAIG '17.jpg

S’acosta el final del 4rt curs escolar de BarcelonaResident. Tot l’equip volem dir que estem molt contents d’haver gaudit dels quatre anys de la residència amb estudiants com l’Anna, en Joan i la Núria. Tots tres han estat amb nosaltres des dels inicis de la residència, l’Anna va ser la primera inscrita de la residència i ha estudiat els quatre anys a l’Escola de Pastisseria de Barcelona. En Joan provinent de Riudoms ha estudiat Administració i Direcció d’Empreses i la Núria, provinent de Vilafranca del Penedès, ha estudiat Dret. Hem compartit molts moments amb ells que esperem que no oblidin mai. Són estudiants molt aplicats, entusiastes i amb ganes d’aprendre, i BarcelonaResident n’està molt orgullosa d’ells.

Ens estem apropant a la fi del curs i els residents de tot el curs escolar aniran marxant entre finals de maig i el mes de juny. Aquest fet donarà la benvinguda el pròxim dia 1 de Juliol a un grup de 40 estudiants provinents d’Atlanta (Geòrgia, EEUU). Vindran a BarcelonaResident a conviure-hi per un període de 5 setmanes en les quals estudiaran un Màster en Direcció d’Empreses al Summer School de Barcelona de forma intensiva. Però no tot queda aquí, també s’estan organitzant rutes amb guies turístics per Tarragona i Montserrat, entre d’altres. A més a més, gaudiran de visites als llocs més emblemàtics de la ciutat comtal com al Parc Güell, la Sagrada Família, La Pedrera… i molts més. Des d’aquí els hi estem preparant un “Welcome Pack” per donar-los la benvinguda i que s’enduguin un molt bon record de la seva estada a la residència. Ens espera una nova experiència, tant per nosaltres com per a tots ells!

maig 11th, 2017 per