Saray Ruiz i el 3er Curs de l’EPGB guanya el XVII Concurs Internacional de Figures de Xocolata 2017

_DSC7112

El Gremi de Pastisseria i el Museu de la Xocolata de Barcelona han organitzat per dissetè any consecutiu el Concurs Internacional de Figures de Xocolata obert a tots aquells professionals del sector pastisser i xocolater. L’objectiu d’aquest concurs és la promoció del treball artístic de la xocolata entre el sector professional. En aquesta nova edició s’han presentat 15 peces a concurs.

El primer premi l’han obtingut Saray Ruiz i el 3er Curs de l’EPGB amb la peça Una Història de Cine, el segon premi l’ha obtingut Mariona Fidalgo i Marta Clot amb la peça Siempre nos quedarà el Cacao i el tercer premi Juan Sánchez amb la peça Del Arte al Negocio.

 El tema d’aquesta edició estava dedicat a la Història del Cinema.

El Concurs Internacional de Figures de Xocolata s’ha posicionat ja com un dels concursos de figures de xocolata més importants del món.

El públic pot gaudir de l’exposició i de les peces presentades a concurs des del dia 29 d’abril en el Museu de la Xocolata (C/ Comerç 36 – 08003 Barcelona) on estaran exposades durant tot un any.

Museu de la Xocolata
Comerç, 36 08003 Barcelona
www.museuxocolata.cat
info@museuxocolata.cat
maig 4th, 2017 per