Activitat blanca dels residents de la BR 2016/17

Imagen 1

El passat 17 de febrer varen marxar a Andorra 17 dels nostres residents a passar dos nits a un hotel al poble de Sant Julià de Lòria. Van gaudir de la neu esquiant, anant amb raquetes i fent una baralla de boles de neu. També van visitar la capital d’ Andorra la Vella, mirant botigues i gaudint de la bona companyia en un bar jugant al billar, als dards i ballant.

La anècdota bona va ser que una de les dues nits van perdre l’últim autobús direcció Sant Julià de Lòria, i entre els 17 van fer autoestop per poder arribar tots al hotel

La residència va quedar quasi deserta durant el cap de setmana ja que tots ells formaven un 40,47% dels residents de la nostra residència. Tot va tornar a la normalitat el diumenge 19 de febrer, ja que varen tornar tots a la residencia amb una experiència més a les seves esquenes.

març 10th, 2017 per