Màster Xocolata 2017

ORIOL BALAGUER_17

El 16 de gener va començar l’onzena edició del Màster de Xocolata amb noves incorporacions internacionals com Frank Haasnoot, Frédéric Bau, Luis Robledo i Paola Jeannette. A més, comptem amb grans professionals del sector, col·laboradors habituals del Master com per exemple Oriol Balaguer, Carles Mampel, Josep Maria Rodríguez, Yann Duytsche, Jordi Puigvert i Josep Maria Ribé, Lety Otamendi y Santiago Corral,

Els professors de l’Escola Saray Ruiz i Alberto Barrero també imparteixen classes sobre xocolata com a figura artística i modelada, respectivament. El professor de la UB Pere Castells, va oferir una classe sobre les pectines; Paco Gil, director del Museu de la Xocolata aconsella als alumnes sobre el Marketing i Maties Miralles, guanyador del Canjop 2012, treballarà amb ells el tema dels pralinés.

gener 25th, 2017 per