Nadal 2016 a Barcelona Resident

Sin título-1

Després de les vacances de Nadal, els residents van tornar de casa i poc a poc es van instal·lar de nou a Barcelona. Aquests dies de començament de gener, a la residència es respira l’aire del retrobament dels seus hostes i a l’ambient flota un aire fresc i de renovació.

Com cada any, la residència va estar decorada amb motius nadalencs i alguns residents van prestar la seva col·laboració en aquesta decoració. Així doncs, vam deixar la zona comuna, perquè col·laboressin al seu aire, i així ho van fer fermament, donant mostres de la seva imaginació creativa. Finalment, vam aconseguir l’objectiu que ens proposàvem, crear un ambient familiar fent de la residència com una segona llar.

Enguany també van col·laborar decorant l’arbre de Nadal i com a novetat voldríem esmentar el fet que per primera vegada en la decoració de l’arbre hi van figurar els desitjos de molts dels residents de cara al proper any, “Volem passar nets, vull aprovar totes les assignatures, desitjo salut i felicitat per tothom”, esperant que la màgia de Nadal ajudi a fer realitat aquests desitjos.

Com a novetat aquest any s’ha instaurat fer rifes de Nadal entre la comunitat. Així doncs, mareix una menció especial l’èxit de la 1ª RIFA de Nadal de BarcelonaResident que va tenir lloc el 15 de desembre a la tarda.

La RIFA va consistir en dos sortejos que prometien causar molta expectació, atesa la importància dels premis que atorgaven. Aprofitant l’esdeveniment, el director va felicitar les festes a tots els residents abans de tancar per vacances i vam poder gaudir tots de l’excel·lent cava i torrons que ens va oferir l’Escola de Pastisseria del Gremi..

La participació, l’ambient i la resposta per part dels residents va ser molt bona, la qual cosa ens anima a repetir l’esdeveniment l’any que vé.

 

gener 13th, 2017 per