Primer concurs del Millor Panettone Artesà d’Espanya

yan-panettone-2016_2

El 4 de novembre es va celebrar el primer concurs del Millor Panettone Artesà d’Espanya i el guanyador va ser Yann Duytsche, propietari de la pastisseria Dolç de Sant Cugat.

El jurat el van formar professionals del sector de la Pastisseria com:

  • Pere Camps (Pastisseria Lis)
  • Alberto Ruiz (revista Dulcypas)
  • Xavier Barriga (Turris)
  • Jose Romero (EPGB)
  • Miguel Antoja (Rest. Sant Pau)
  • Oriol Balaguer
  • Giuseppe Piffaretti (millor Panettone del món)

Els aspectes que van valorar van ser: aspecte (10 punts), tall (10 punts), olor (10 punts), textura i alveolat (10 punts), gust (60 punts).

La notícia del concurs i el seu primer guanyador ha estat coberta per diferents mitjans de comunicació i el pastisser ha notat l’augment de la demanda del producte.

novembre 14th, 2016 per