Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya del 2016

croissant

La pastisseria Canal, amb en Toni Vera com a representant, ha guanyat el Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya del 2016. El campionat, que es va celebrar el 4 d’octubre i que arriba a la novena edició, s’organitza per incentivar i premiar els coneixements i habilitats dels pastissers artesans en brioixeria.

Entre els guanyadors d’edicions anteriors hi ha pastisseries com Vallflorida Xocolaters (2015), Oriol Balaguer (2014), Ochiai (2013), Sweet by Abraham Balaguer (2012), Turull (2011) o Hofmann (2010). El concurs va comptar amb un jurat format per reconeguts professionals de la pastisseria han valorat els croissants presentats tenint en compte els següents aspectes: gust (40 punts), alveolat (15 punts), fullat (15 punts), color (10 punts), format (10 punts) i acabat (10 punts).

octubre 20th, 2016 per