BR inicia el curs 2016-17

br

Un any més, estem molts contents d’haver re-emprès l’activitat a Barcelona Resident per fer front al repte que sempre suposa el començament d’un nou curs i l’arribada de nous estudiants.

Després del període de vacances d’estiu teníem la tasca de preparar els dossiers de l’entrada de curs pels residents. Aquests residents, ara tenen per davant un període de nou mesos de noves experiències que aniran sorgint de la convivència amb la resta d’estudiants, de la nova vida acadèmica, etc. una etapa, que esperem que els sigui molt enriquidora! Del total de residents, un 82% provenen de l’Estat Espanyol, percentatge que es desglossa de la següent manera: 45% són de Catalunya, el 35% de les Illes Balears i l’altre 20% de la resta d’Espanya. Com hem dit abans, els residents provinents de l’Estat Espanyol són un 82% i l’altre 18% són originaris de la Comunitat Europea.

Els nostres residents estudien en un 60% a la Pompeu Fabra, el 20% de la Facultat Nàutica i l’altre 20% restant de diferents centres docents o universitaris. Ens omple de satisfacció el fet que el 62% són estudiants que repeteixen l’estada entre nosaltres mentre que el 38% són nous residents de primer any, i tot plegat vol dir que tenim la residència ocupada fins l’agost de 2017. De l’1 a l’11 de setembre vam iniciar la posta a punt consistent –entre altres coses- en preparar la residència per fer les entrades dels estudiants. El 3 de setembre ha estat el tercer aniversari de l’apertura de BR i amb aquest motiu vam presentar un nou espai obert als residents que consisteix en un solàrium – que nosaltres anomenem solBRàrium – equipat amb plaques solars i condicionat de la millor manera amb para-sols, coixins i taules per fer l’estada més confortable. El solBRàrium gaudeix de vistes a Barcelona i és un espai obert on els estudiants poden gaudir de les seves estones de lleure!

En motiu de l’arribada de nous residents i en agraïment a la confiança amb BR aprofitàrem per convidar-los a tots plegats amb un cocktail de benvinguda amb l’objectiu de servir per la coneixença mútua i com a benvinguda institucional per part de BR. El director va aprofitar l’ocasió per explicar diferents aspectes pràctics del funcionament de la residència així com el seu reglament. L’acte es va cloure amb molt d’èxit amb la celebració d’un pica-pica festiu.

octubre 14th, 2016 per