SolBRàrium, el nou espai de Barcelona Resident

imagen5

A principis de setembre, el dia 3, vam celebrar el nostre tercer aniversari, i per segon any consecutiu, amb el cartell de complet fins el proper 30 de juny. No podem estar més contents! Abans però, i com cada any, vam aprofitar l’estiu per fer millores i arranjaments de cara al nou curs. Aquest any el més destacable és la conversió del terrat en solàrium, el SolBRàrium,

El SolBRàrium és un nou espai per a ús dels residents i per afegir un punt més de qualitat a la nostra oferta. Per adequar el terrat, primer s’ha tancat el perímetre amb unes mampares per protegir les plaques solars, i s’ha cobert el terra amb gespa artificial. Després per condicionar-lo s’hi han col·locat unes gandules, uns para-sols, uns sofàs amb coixins, pufs, taules auxiliars i una taula de terrassa.

El dilluns 12 de setembre va ser el dia triat per obrir-lo als residents. Les impressions dels residents no poden ser més positives. A tothom, tan a pares com a fills agrada molt com ha quedat aquest nou espai perquè els residents puguin fer vida social i relaxar-se. I la veritat és que fa molta patxoca!

setembre 19th, 2016 per