BR, residents amb una bona convivència

imagen-6

Tal i com ja vàrem fer l’any passat, hem organitzat una reunió informativa dirigida al residents amb dos objectius principals. En primer lloc per explicar-los el funcionament de la residència i unes normes bàsiques per a una bona convivència comuna. D’altra banda perquè els residents es coneguin entre ells. Per facilitar les coneixences després de la “xerrameca” preparem un petit piscolabis amb begudes i aperitiu.

L’experiència anterior va ser molt positiva tant per nosaltres com per als residents, ja que explicar el funcionament de bon principi evita malentesos posteriors, també tenen l’oportunitat de preguntar i compartir dubtes o inquietuds en un ambient més relaxat.

Per tal que el nombre d’assistents sigui màxim, la reunió tindrà lloc a finals d’aquest mes de setembre un dia entre setmana, ja que tot i que la majoria de residents de llarga estada ja es troben entre nosaltres, no serà fins a final de mes que arribin tots.

setembre 19th, 2016 per