Màster Xocolata 2016

oo.pages

El dilluns 18 de gener va començar la desena edició del Màster de Xocolata. Enguany comptem amb els habituals professionals de renom com Carles Mampel (Bubó), Yann Duytsche (Dolç), Oriol Balaguer, Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria de Barcelona) i noves incorporacions com Paco Llopis que imparteix l’assignatura del Bean to bar (de la fava de cacau a la barra de xocolata), el professor de la UB Pere Castells (Química i pectines), en Miquel Guarro de Chocolate Academy, a més dels professors de l’Escola, Jose Romero, Baltasar Massot i Saray Ruiz.

 Destaquem també els professors més internacionals que participen al Master com el reconegut Antonio Bachour (procedent de l’hotel St Regis Bal de Miami), des de Mèxic Irving Quiroz i Lety Otamendi i des dels Estats Units, Melissa Coppel (Las Vegas), Santiago Corral (Occasions Caterers, Washington) i Gilles Ballay del Culinary Institue of America (Nova York).

oo.pages oo.pages

gener 22nd, 2016 per