Nous convenis i avantatges exclusius a Barcelona Resident

A Barcelona resident el benestar dels nostres estudiants per poder fer les seves tasques en un ambient relaxat i tranquil és quelcom que tenim molt en compte; però també entenem que són joves i es volen divertir i relacionar-se o ampliar coneixements i aprendre idiomes. És per això que a BarcelonaResident cerquem convenis o promocions amb l’objectiu d’aconseguir ofertes o avantatges exclusives amb pels nostres residents.

Des de l’any de la nostra inauguració hem mantingut una relació molt estreta amb la cadena internacional d’escoles d’idiomes International House, i hem acollit a un gran nombre d’estudiants de la seva escola ubicada al carrer Trafalgar (ben a prop nostre). Aquest any la col·laboració ha anat més enllà i han creat una oferta exclusiva per als nostres residents, que consta de dues opcions. La primera opció és la matrícula gratuïta per als cursos d’idiomes que es cursen a l’escola, i un descompte a la quota trimestral; o la possibilitat de transportar l’escola a la residència.

Altres empreses dedicades a l’oci també col·laboren amb nosaltres, com és el cas de Pizza Paco o The Stoke Travel. Pizza Paco ve oferint descomptes als nostres residents i als seus acompanyants en la totalitat de les consumicions al restaurant o en take away, també des dels inicis de la residència. A The Stoke Travel treballen per oferir viatges nacionals i/o internacionals per als nostres residents, conjuntament amb d’altres estudiants de la mateixa ciutat. És una bona oportunitat de fer noves coneixences, conèixer nous llocs i divertir-se!

Ja els hem ofert la possibilitat de descomptes en idiomes, en viatges i en restaurants; però el benestar també és important. I en aquest cas també tenim avantatges per als nostres residents. Tenim un conveni de col·laboració amb el Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella, amb preus especials en la matrícula i quota mensual per a tots aquells que acreditin viure a BarcelonaResident.

Ens consta que els nostres residents valoren molt aquests tipus d’ofertes pensades per a ells, i en fan un ús molt generalitzat. Aquesta acceptació ens anima any rere any a seguir buscant noves relacions per ampliar l’oferta d’avantatges per als nostres residents per fer la nostra oferta més completa. Assegurar-nos de que desenvolupen els seus estudis en un ambient acollidor, al mateix temps que també cerquem el seu benestar fora del nostre àmbit, oferint una oferta d’oci de qualitat.

CENTRE ESPORTIU PARC CIUTADELLAPIZZA PACOINTERNATIONAL HOUSETHE STOKE TRAVEL

novembre 30th, 2015 per