Nou pastís de la Grossa de Cap d’Any

LA GROSSA DE CAP D'ANY 2015

Benvolgut agremiat,

Loteries de Catalunya i Televisió de Catalunya (TV3) s’han adreçat a nosaltres per impulsar la creació del Pastís de la Grossa de Cap d’Any.

Aquest és un pastís individual, tal i com podeu veure a la fotografia i a la recepta.

Entenem que la publicitat que poden fer els mitjans de comunicació és molt important i, per tant, pot ser un bon ajut a les vendes de final d’any.
És previst que el pastís es presenti en el programa “DIVENDRES” de TV3 el proper dia 9 de desembre.

Us animem a fer aquesta nova elaboració que pensem que pot tenir una bona acollida entre el públic.

Ben atentament,

La Junta Directiva

 

La recepta d’aquest pastís, per fer un individual, és la següent:

  1. BESCUIT SACHER

Ingredients:

  • Massapà 50% 430 gr.
  • Clares d’ou 250 gr.
  • Sucre lustre 130 gr.
  • Rovells 210 gr.
  • Ous 150 gr.
  • Sucre 130 gr.
  • Farina forta 100 gr.
  • Cacau 50 gr.
  • Cobertura 100 gr.
  • Mantega 100 gr.

 

Elaboració:

Barrejar el massapà i el sucre, afegir rovells i ous. Tamisar la farina i el cacau. Fondre la mantega amb la cobertura. Muntar les clares amb el sucre. Barrejar una part de les clares amb la mantega i la cobertura, incorporar la mescla del massapà, els ous i els secs. Acabar amb la resta de les clares.

Per finalitzar s’ha d’afegir a les planxes melmelada de gerds.

 

  1. BANY BELGA

Ingredients:

  • Aigua 100 gr.
  • Nata 480 gr.
  • Sucre 720 gr.
  • Cacau en pols 240 gr.
  • Fulles de gelatina 14 unitats
  • Aigua de la gelatina 110 gr.

 

Elaboració:

Bullir l’aigua amb la nata i el sucre. Hidratar les fulles de gelatina, afegir el cacau en pols i barrejar tot amb la batedora.

 

  1. TRANSFER

Consta de dos làmines, de 8 unitats cadascuna (pel bitllet i per la participació) amb un preu de 16 euros (IVA apart).

Us facilitem les dades del proveïdor:

Xavier Santapau

C/ Cartagena 271

08025 Barcelona

Tel. 93.455.21.28

santapau@santapau.org

 

 

novembre 30th, 2015 per