Échiré a l’abast dels pastissers de Catalunya

promo-echire-ardai-EL PASTÍS

Les millors mantegues i nates espesses del món amb DOP, arriben a Barcelona amb els seusformats més grans per emprar a l’alta pastisseria catalana.

La casa Échiré de Deux – Sèvres, a França, es dedica exclusivament a l’elaboració de mantegues, nates espesses i cremes de llet, suaument acidificades amb un toc fresc i làctic.

Amb Denominació d’Origen Protegida (A.O.P.) la casa Échiré està considerada al país veí com la millor productora de mantega i nata del món que empren les millors pastisseries i restaurants tant francesos com internacionals.

Des de 1988, Ardai és el distribuïdor en exclusiva de la gamma d’Échiré però, fins ara, només treballàvem amb els formats més petits, d’ús quotidià i familiar. A partir d’ara, i per encàrrec, introduirem els formats més grans d’ús a l’engròs i exclusivament per a professionals, amb unes condicions i preus especials pels agremiats al Gremi de Pastissers de Catalunya.

Si esteu interessats en aquests productes contacteu amb ARDAI: 933 481 074: Paquita Pérez o escriviu-nos a pedidos@ardai.com. Us vindrem a visitar.

novembre 30th, 2015 per