“Bean to Bar”

Bean to Bar cartel

El dilluns 23 de novembre es va celebrar a l’Escola una conferència i cata especialitzada en xocolata veneçolana, on van assistir més de 50 persones. Les conferenciants, María Fernanda di Giacobbe y Chloé Doutre, viatgen pel món assessorant empreses de xocolata i sobretot, potenciant la tendència del “bean to bar” (de la fava a la tauleta), mostrant com el cacau es pot convertir en un motor de canvi social.

Di Giacobbe és autora del llibre “El cacau i la xocolata a Veneçuela” i fundadora de Kakao Bombones, la primera bomboneria que empra ingredients 100×100 veneçolans. Chloé Doutre-Roussel va escriure el llibre The Connoisseur Chocolate “Xocolata per a entesos”, i té la seva pròpia marca i empresa, Chloe Chocolat, amb seu a París.

novembre 30th, 2015 per