Expo Nadal 2015. Invitació, exposició i participació

ExpoNadal V

Un any més, la Mostra de Pastisseria de l’Expo Nadal se celebra a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Aquesta edició compta amb diferents propostes que intentaran satisfer tots els nostres professionals. Et volem convidar a participar en un fòrum de referència que serà innovador, especialitzat i a l’avantguarda del que necessita el sector de la pastissera.

El pastisser podrà participar en experiències diferents i variades que s’han preparat per aquesta edició: experiències de disseny i creativitat en pastisseria, experiències d’elaboració i experiències de negoci i empresa. Cadascuna d’aquestes tres alternatives ofereix al professional un gran ventall de propostes que, de ben segur, satisfaran la seva inquietud. Cada xerrada, cada experiència, cada col·loqui i cada demostració han estat escollits per fer gaudir i satisfer alhora els diferents interessos dels professionals del nostre sector

A més, se celebrarà el Concurs del Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, un dels més esperats i amb major seguiment i difusió per part dels mitjans de comunicació.

I amb tot això, l’exposició de l’espai firal, en la qual quaranta empreses del nostre sector us presentaran les seves novetats comercials més destacades, i on es podran avançar les compres de la campanya de Nadal.

L’Expo Nadal és la Mostra de la Pastisseria per excel·lència: la trobada més dolça i recomanable de l’any! Vine, passeja, escolta, participa, aprèn, comparteix experiències i, sobretot, gaudeix. No et deixis perdre aquesta dolça oportunitat. Nosaltres t’hi esperem!

El Gremi de Pastisseria de Barcelona es complau convidar-vos a visitar l’exposició que tindrà lloc, dins dels actes programats amb motiu de l’EXPO NADAL 2015, els dies 5, 6 i 7 d’octubre a les instal·lacions de l’Escola de Pastisseria, Plaça Pons i Clerc, 2, de Barcelona.


Descarregueu-vos el Programa Expo Nadal 2015 clicant aquí

 

[easymedia-gallery med=”220″ filter=”1″]

 

octubre 3rd, 2015 per