El perquè del nou Pastís

IMG_6339 V

Benvolguts pastissers i amics,

En primer lloc, el nostre agraïment als membres de l’antiga Junta del Gremi de Pastisseria de Barcelona, que van dur a terme la iniciativa d’endegar aquesta revista com a mitjà per mantenir una comunicació constant de totes les activitats que genera cadascuna de les nostres entitats.

Cap a l’octubre de 2010, a l’editorial del primer número de El Pastís, ja s’assenyalaven les noves tecnologies, el futur i els joves com a argument per seguir a l’avantguarda del sector pastisser a Catalunya. Ara, al 2015, fem un pas més enllà i desenvolupem una eina més dinàmica i actual per seguir al vostre costat, dia a dia. Volem seguir fent nostra aquesta mateixa raó, però per continuar assolint aquest objectiu, hem d’apropar-nos al pastisser, sobretot a les noves generacions. I fer-ho amb les mateixes eines amb les que ells s’interrelacionen entre si i el seu entorn.

Els joves troben en els nous mitjans de comunicació una resposta més ràpida, quasi bé instantània. I aquest nou format de El Pastís pretén que aquesta correspondència sigui útil, pràctica, rigorosa i, sobretot, actual. El dinamisme és la paraula que volem que defineixi  aquesta nova proposta.

El nou El Pastís permetrà que el lector navegui per enllaços de pàgines web d’interès, visualitzi vídeos, fotografies i interactuï amb la institució de manera més directa, deixant comentaris o peticions a la mateixa pàgina web.

Una altra avantatge d’aquest sistema, és la disponibilitat i coneixement de la notícia en temps real i allà on sigui.

Visualitzar el contingut dins nous dispositius, com tauletes digitals o mòbils intel·ligents, és una de les superioritats d’aquesta eina. Igualment, com fins ara, es podrà seguir visitant el contingut de la revista des de qualsevol ordinador que tingui una connexió a Internet.

Desitgem que ens acompanyeu en aquesta nova escalada. Participeu-hi i feu vostres tantes porcions d’aquest pastís com us vingui de gust.

La Junta Directiva

 

octubre 3rd, 2015 per