Va passar… 2014/2015

Pissarra V

El curs acadèmic es va acabar i els residents van tornar a casa seva a passar l’estiu. Durant el mes de juliol vam allotjar un grup d’intel·lectuals americans procedents de diferents universitats dels EUA (Santa Cruz – Califòrnia). Feien un congrés (NEH) de la història i la cultura del Mediterrani del segle XIV.

Hem acabat més i que satisfets el nostre segon any en funcionament. El millor regal pel nostre segon aniversari ha estat una mitjana d’ocupació de les habitacions del 80%, del qual el 65% és per contractacions de llarga estada (el curs acadèmic complet). Si per un costat les estades llargues són principalment de residents que estan estudiant a la universitat, per l’altre, les estades curtes corresponen a estudiants d’escoles d’idiomes, University Summer Schools, (cursos d’extensió universitària que tenen una durada d’entre una i dues setmanes), congressistes, professors universitaris i perfils similars.

Durant el mes d’agost, la residència va estar tancada als residents durant tres setmanes, de les quals la primera i l’última estava en funcionament en horari d’oficina per atendre les visites de cara al proper curs i per fer tasques de millora i manteniment tant a les habitacions com a les zones comunes i fer així una posada a punt perquè tot sembli com acabat d’estrenar. A cada habitació, més enllà de fer una neteja a fons i pintar en cas de necessitat, s’hi va penjar un suro davant de l’escriptori perquè els residents hi pengin el que vulguin i un quadre-dibuix amb algun edifici característic de la ciutat. A les zones comunes, la novetat més destacable és una paret de la sala d’estudi que es va pintar amb pintura de pissarra, que creiem que pot ser de molta utilitat pels nostres residents que estudien en grup.

 

octubre 2nd, 2015 per