Passarà… a Barcelona Resident

_2450 VV

Aquest mes d’octubre que tot just comença, a Barcelona Resident estem molt feliços d’anunciar que viurem el nostre primer mes en plena ocupació, fins i tot hem hagut d’ocupar, durant una breu temporada, l’habitació de mostra. La residència serà un bullici d’estudiants: futurs enginyers nàutics, pastissers, advocats i economistes ompliran de vida les nostres instal·lacions. Sabem que aquest any se’ns gira feina! Fer que 42 estudiants –molts d’ells acabats d’arribar a la ciutat– se sentin com a casa, és el nostre repte!

Per tal que tot vagi sobre rodes i tothom s’hi trobi a gust, a principi de curs vam organitzar una reunió de benvinguda. El propòsit era, per un costat, explicar les normes de funcionament de la residència, els drets i deures del resident i unes normes bàsiques de conducta per a la bona convivència entre els residents i evitar els típics problemes que aquesta pot comportar, sobretot quan hi ha un grup tan nombrós. D’altra banda, la reunió també va servir perquè els residents es coneguessin entre ells i compartissin amb els altres els nervis dels primers dies d’aquesta nova vida plena de canvis: una altra casa, noves coneixences, nous estudis… Per fer-ho tot més fàcil, els hi vam preparar un petit còctel amb snacks, coques, brioixos i begudes. L’experiència va resultar molt enriquidora per ambdues parts!

 

octubre 2nd, 2015 per