Experiències d’elaboració

IMG_6119 copia copia

Dilluns, 5 d’octubre

10.00 h
Procés d’elaboració del croissant, a càrrec d’Oriol Balaguer, Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2014. Patrocina Elkoma i Wiesheu.

12.15 h
Chocolate Academy ens presenta el llançament de la seva nova imatge i les seves noves confeccions per a aquest Nadal. Patrocina Chocovic.

15.45 h
La pastisseria de Nadal, a càrrec de César Romero, del Basque Culinary Center. Patrocina ICAM, Ravifruit, Dobla i Elle&Vire amb Sosa Ingredients.

18.15 h
Semifreds i noves textures de pastisseria, a càrrec de Marike Van Beurden. Patrocina Sosa Ingredients.


Dimarts, 6 d’octubre

9.00 h
Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2015.

10.00 h
Noves tendències en pastisseria nadalenca, a càrrec de Josep Maria Rodríguez de La Pastisseria.

12.15 h
Troncs nadalencs i les seves tendències, a càrrec de Toni Viñas de Pastisseria La Vienesa.

15.45 h
Farines ecològiques. Patrocina Farines Ylla.

18.00 h
Veredicte i lliurament del premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2015.

18.15 h
Conferència i degustació de varietats de vainilla i les seves aplicacions gastronòmiques, a càrrec d’Adriana Guillot, juntament amb el xef Sergi Vela. Patrocina Eurovanille.


Dimecres, 7 d’octubre

10.00 h
Macarons amb xocolata per a aquestes festes, a càrrec de Lluís Costa. Patrocina Pomati.

12.15 h
Entre cuina i pastisseria: mix entre dolç i salat, a càrrec de Jose Romero, professor de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

15.45 h
Tècniques i receptes originals amb les darreres novetats de Pcb-Creations i la Rose Noire, a càrrec del xef Sergi Vela. Patrocina Calidulce.

 

octubre 2nd, 2015 per